Über-upcoming

Galleriet No White Walls i Malmø har lige nu en udstilling med en flok helt ferske kunstnerspirer. De har plukket udstillerne fra tre af byens gymnasier, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke havde de største forventninger. Helt ærligt, sådan nogle gymnasierødder, hvad kan de lige præstere? En hel del, viste det sig.

IMG_1825 IMG_1824 IMG_1817 IMG_1820 IMG_1828 IMG_18161. Christina Gherman: Kronprinsen // 2. Amanda Pabla: Utan titel // 3. Emma Dunér: Nunnan i elden // 4. Joel Arizona Widerberg: En samling porträtt // 5. Felicia Wallin: Let the wounds heal // 6. Julie Wittrup-Jensen: Det mørke

Så bliver det ikke mere upcoming!

Udstillingen “Fremtidens konstnärer” løber til 23. marts, og priserne på værkerne er i den grad overkommelige (400-2500 svenske kroner). Så her er det virkelig muligt at gøre et kup – og hvem ved, måske spotte en kunstner in spe? Jeg har i hvert fald allerede sikret mig et af værkerne – og lurer også på endnu et.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s