Forårsfan

DSC_2517 DSC_2523 DSC_2524

Jeg er sgu fan af det der forår. There. I said it.

Om lidt gælder det rigtigt, og jeg glæder mig meget. Kunne godt bruge noget sol og letsind efter en alt for alvorlig vinter. I dag skal jeg til begravelse, øv, men i morgen har min søster fødselsdag, og det har altid været min markeringsdag for, hvornår det blev forår. Så nu er det lige om lidt. (Og hold så lige mund med, at det skal sne i weekenden!)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s