Washi masking tape

washitape etsy

Kender du ikke washi tape endnu, så er det på tide at komme med på bølgen. For tæjp er blevet svinesmart. Washi tape eller masking tape (hvorfor er det den “danske” oversættelse?) stammer fra Japan, og den lille kulørte malertape giver sushi og karaoke kamp til hvem-er-hottest-stregen. Du kan blive endnu klogere på washi tape lige her.

Washi er altså the shiiit, men jeg synes desværre ofte, at washi-projekter bliver lige feminine eller pyntede nok til min smag. Du ved, mønstre og prikker i lange baner og masser forskellige sat sammen – det kan gøre enhver monokromelskende nordbo lidt usikker.

Men washi kan også være enkelt og cool. Se bare her!

apartment therapy washi tape apartmenttherapy blog.hwtm.com carlajimison.typepad.com lejardindejuliette.blogspot.be washi mamamekko washi_tape_art3 sarahhearts.comBilleder via Apartment Therapy, Hostess with the mostess, Carla Jimison, Le Jardin de Juliette, Mamamekko og Sarahhearts.com

Nu skal der ejjermame klistres med tape!

3 Comments

  1. I am curious to find out what blog platform you happen to be using?
    I’m having some small security issues with my latest blog and I would like to find something more secure. Do you have any suggestions?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s