Rå og rare børnerum

Det er rockersvært at indrette et rigtig godt – både funktionelt og æstetisk – rum til aktive unger. Ofte bliver børneværelser enten 1) lidt for praktiske, 2) lidt for overstylede eller 3) lidt for pussenussede (og nogle gange endda både 2 og 3 på en gang), hvis du spørger mig.

Men så en gang imellem går det hele bare op i en højere enhed, og man støder på et værelse, hvor der både er plads til at lege og rode, men som samtidig er pænt og passer til resten af hjemmets stil – plus har lidt kant. Sådan et rum, hvor man har lyst til at kaste sig i puderne, lege med alt legetøjet og tage en skraber, når dagen er forbi.

aprillaprill.se decorators notebook mamamekko mamamekko.blogspot.dk kenziepoo.com amerrymishapblog.com a merry mishap blog homeklondike.com weekday carnival caisak.comBilleder via AprillAprill, Decorator’s Notebook, Mamamekko, Kenziepoo, Amerrymishap, Home Klondike, Weekday Carnival og CaisaK

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s