Hey, hvad er klokken?

… spørger du måske hele tiden. Jeg gør i hvert fald. Med en baby mere eller mindre konstant på armen er der ikke så meget plads til armbåndsur, og hvad gør en klog så? Klistrer hele hjemmet til med ure jo! Eller… Hold det til et ur pr. rum, ellers virker det bare sært.

Årh, det minder mig om, at på min gamle cykelvej til arbejde kunne jeg kigge ind i en lejlighed proppet med masser af ure på alle vægge – überalles, siger jeg, selv på altanen! Det er måske lige i overkanten. Eller bare virkelig en dedikeret stil.

Med denne lille ikke-super-relevante historie leverer jeg hermed – ta-daaa – flotte vægure til dig, der eventuelt vil gøre “urmanden” kunsten efter. Eller bare kunne tjekke, hvad klokken er.

359 conrad aj city hall rosendahl 1395 illums bolighus bolia før499 nu399 Kahler 399

House doctor 550ur 149 udsalg dubuy.dk priisma 1126 karlsson1. TFA hos Conrad Elektronik til 359 kr. // 2. Arne Jacobsen City Hall af Rosendahl hos Illums Bolighus til 1.395 kr. // 3. Bolia til 399 kr. (før 499) // 4. Kähler til 799 kr. // 5. House Doctor til 550 kr. // 6. Karlsson på Dubuy.dk til 149 (før 399)

P.S. Er det ikke sjovt, at viserne så tit står på ti i to eller ti over ti på produktfotos af ure? Jeg kan slet ikke lade være med at tænke over det, hver gang jeg ser et urbillede. Det er åbenbart bare den mest fotogene tidsstilling ever.

2 Comments

  1. 10 i 2 er så absolut det mest “smilende” tidspunkt på dagen – og derfor helt præcist den mest fotogene tidsstilling ;o) Prøv at tjekke uret 20 over 7, så ser uret laaangt mere trist og nedtrykt ud – og sådan er der jo ingen, der vil fremstilles – heller ikke ure ;o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s