Mormor er glad

Shit, jeg er en mormor! Har virkelig en svaghed for kongeligt porcelæn og fine gamle tallerkner. Nu er det selvfølgelig ved at være ret trendy at have lidt kongelige kopper stående sammen med sit Ikea. Så jeg tager min mormorhed helt afslappet – og klapper mig selv på skulderen over at have fået fingre i det her sassy suppesæt før alle de andre porcelæn-hipstere.

2888333

De kommer fra Lauritz.com og stod mig kun i 350 knapper (plus de lede 20 % i hammerslagsgebyr, med fuck nu det). Jow, jeg er svært oppe at køre!

Stellet er fra Bing & Grøndahl og hedder Hartmann. Det er det skællede mønster, som bl.a. mågestellet er malet på, men med ensfarvet knækket hvid glasur i stedet for mønster. Det er ikke supersjældent, og jeg har set det hos antikvitetshandlere og på Lauritz før, men til en lidt dyrere pris og ofte med guldkant (som også er sexy, men ikke lige det, jeg gik efter).

Du finder noget i samme dur her, her og her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s