Metaller, der kalder

Jeg er – ligesom alle andre – helt dårlig med kobber og messing for tiden. Det er bare, som om de varme metalfarver virkelig klæder den koldere nordiske stil, og jeg tror, det er derfor, det er så let at holde af tendensen – og for metallerne at glide pænt ind sammen med det, vi (som i alle os med forkærlighed for masser af træ, lyse vægge og stuklofter) allerede har.

DSC_2276
Lysestager er arvet og secondhand, skål fra Ikea, skænk fra Lauritz.com og kunst af Leif Sylvester

Der skal ikke meget metal til, før det gør en forskel for udtrykket, så det er forholdsvis nemt at få stilen. Jeg synes især, de gyldne messingtoner ser fantastiske ud sammen med sort og mørkere træ som fx teak, mens den rødere kobber spiller sindssygt flot op af pasteller og lysegrå farver.

Jeg har fundet lidt metallækkerier, som gerne måtte komme hoppende hjem til mig – og lavet en lidt grim collage med dem. (Skal virkelig have mig et bedre billedprogram. Det holder jo ikke det der. Selv om tingene er pæne.)

metaller

1. Vase fra Kähler til 399 kr. // 2. Pude fra H&M Home til 69,95 kr. // 3. Bordlampe fra Bestlite på Casanova Furniture til 4.695 kr. // 4. Kopper fra Urban Alien på Etsy til 67 kr. // 5. Lysestage fra Hay til 199 kr. // 6. Skål (lavet i papmaché!) fra Etso på Etsy til 86 kr. // 7. Bakke fra Ferm Living til 349 kr. // 8. Lysestage fra McG Designs på Etsy til 315 kr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s